Miskolcra került a trófea

A Miskolci Egyetem csapatának győzelmével ért véget a XVIII. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny.

A szombati megfeszített munka után az előzsűri döntése alapján kialakult a másnapi döntő mezőnye. A vasárnapi döntőben 6 csapat mérte össze a tudását. A döntőbe jutottaknak 30 perc állt rendelkezésre a főpróbára, majd 15-20 percben kellett bemutatni megoldásukat a vállalatvezetőkből, szakemberekből álló szakmai zsűrinek. Ezután a zsűrinek lehetősége nyílt kérdezni a versenyzőktől. Miután mind a hat csapat megtartotta előadását, a zsűri rövid tanácskozás után meghozta a döntést a helyezéseket illetően. Az 1. helyet az AnalitIQ, a Miskolci Egyetem csapata szerezte meg, a dobogó második fokára a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemet képviselő Synergy Consulting, míg harmadik helyen a 4Control, a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának csapata végzett. A Széchenyi István Egyetem csapata, a $$$ ezúttal a negyedik helyen végzett.

A végeredmény:

1. AnalitIQ – Miskolci Egyetem, Miskolc
2. Synergy Consulting – Babes-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár
3. 4Control – Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Kar, Budapest
4. $$$ - Széchenyi István Egyetem, Győr
5. PénzÜgyesek – Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus, Gyöngyös
6. GKZ – Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg

7-9.:

Közgazd-Ászok - Gál Ferenc Főiskola, Békéscsaba
3.6 - Szegedi Tudomámnyegyetem, Szeged
Ceteris paribus - Kaposvári Egyetem, Kaposvár

Szponzorainknak, támogatóinknak köszönhetően ahogy a korábbi években, idén sem távozhattak a csapatok üres kézzel. A csapatoknak a díjakat a Széchenyi István Egyetem képviseletében Dr. Papp Ilona, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar dékánja adta át. A Molnár&Bányai, a Polgári Szemle Alapítvány jóvoltából minden csapat könyv-és tárgyjutalomban részesült. Az 1-3. helyezett csapat a HVG által felajánlott könyveket, illetve az Autófórum Riegler által felajánlott tárgynyereményt is hazavihette, az 1. helyezettnek az ExxonMobil képviseletében Füle Lídia, az esettanulmányt adó Autófórum Riegler nevében Fábián Péter, valamint a Rába Járműipari Holding Nyrt. ajánlott fel különdíjat. Mészáros János jóvoltából az 1. és 3. helyezett csapat részesült különdíjban.

Köszönjük az előzsűri és a zsűri munkáját a verseny két legfontosabb napján! Köszönjük a szervezőcsapatnak, hogy idén is sikeres versenyt bonyolíthattunk le. Köszönjük a versenyt támogató vállalatoknak, egyesületeknek és magánszemélyeknek, hogy hozzájárultak az esemény zökkenőmentes lebonyolításához. Minden díjazottnak, résztvevőnek szeretettel gratulálunk, és reméljük, hogy egy év múlva újra találkozunk a XIX. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen.

 

Galéria